Grote vraag na het zien van dit filmpje: waarom is er nooit eerder iemand op het idee gekomen om een tutorial hier van te maken?! Hulde voor de London School of Sound. Want een kabeltje oprollen doe je niet zomaar. Weet u vast alles vanaf. Maar aan alle onwetendheid komt nu voorgoed een einde!

De mensen van London School of Sound zal het vast ook wel eens opgevallen zijn. Het fatsoenlijk oprollen van een kabel is niet aan iedereen toe te vertrouwen. Maar waarom de kennis die je zelf hebt niet gewoon de wereld in slingeren? Nou, bij deze dus. Opdat u het nooit meer zult vergeten.

2 reacties
  1. Mark schreef:

    Superhandige tip. 🙂

    Welke tips zijn er nog om audio- , data- en electriciteitskabels apart te houden in een studio omgeving? Als deze elkaar kruisen of naast elkaar liggen, storen deze elkaar dan niet?

  2. Alex schreef:

    Zo da’s handig zeg. Ik irriteer me altijd aan die spaghetti bende als ik mijn gitaarkabels uit mijn tas haal. Ik ga dit voortaan altijd zo doen!

Laat een reactie achter